Σπιτικό ρόφημα με γεύση από φύση | Για απώλεια βάρους

May 15th, 2016

Category: Διατροφή

Σπιτικό ρόφημα με γεύση από φύση | Για απώλεια βάρους

Το Α και το Ω για ένα υγιές σώμα είναι η διατροφή και η άσκηση. Για όσους προσπαθούν να χάσουν τα περιττά κιλά, στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλών ειδών λιποδιαλυτικά που υπόσχονται γρήγορα και ανώδυνα αποτελέσματα. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, όπως για παράδειγμα οικονομικούς ή ιδεολογικούς, δεν προτιμούν αυτά τα προιόντα. Εάν ανήκετε και εσείς μέσα σε αυτούς, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα σπιτικό ρόφημα, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, πλήρες φυσικό, φτιαγμένο από κανέλα, λεμόνι και μέλι.

Ρόφημα με μέλι, κανέλα και λεμόνι

Ρόφημα με μέλι, κανέλα και λεμόνι

Αναλύοντας λοιπόν τη δράση των φυσικών αυτών συστατικών, βλέπουμε ότι η κανέλα βοηθά στο πρήξιμο της κοιλιάς, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό για την καύση θερμίδων. Το λεμόνι δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και ως λιποδιαλύτης. Τέλος το μέλι βελτιώνει την πεπτική λειτουργία, περιέχει βιταμίνες και βοηθά στην διάλυση και την αποβολή του σωματικού λίπους.

Υλικά:

– 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

– Μισό λεμόνι

– 1/2 κουταλιά κανέλα

– 1 ποτήρι βραστό νερό

Τρόπος παρασκευής:

Διαλύουμε την κανέλα στο βραστό νερό και το αφήνουμε ώσπου να κρυώσει λίγο. Προσθέτουμε το μέλι και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Προτιμότερο είναι να καταναλώνετε το ρόφημα μαζίι με το πρωινό σας.

By Nicole P.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *