Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί Personal Training;

Πολοί νομίζουν οτι το Personal Training προτιμάται γιατί ο κόσμος βαριέται να πάει στο γυμναστήριο και προτιμάει να γυμνάζεται στο σπίτι του. ΛΑΘΟΣ! Το Personal Training είναι ειδικό για τον κάθε αθλητή ξεχωριστά. Έτσι και για εσένα θα βγεί ένα πρόγραμμα ραμμένο στα μέτρα σου, στις ανάγκες σου και στους στόχους που θέλεις να πετύχεις.

Γιατί να γυμναστώ με τον Πάρη;

Η αγάπη για την γυμναστική, ο πόθος και το πείσμα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα οδήγησαν τον Πάρη ώστε να γίνει ένας πετυχημένος Personal Trainer με ειδικότητα στο Pilates, στο Fight Bo και στο Kettlebell. Ο Πάρης με την πολυετή πείρα του θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου με επιτυχία. Θα είναι δίπλα σου να σου συμπαραστέκεται και να σε ενθαρρύνει, δεν θα σε αφήσει να τεμπελιάσεις και δεν θα σταματήσει αν δε πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι στόχοι σου είναι και δικοί του στόχοι!

Που μπορώ να γυμναστώ;

Μπορείς να γυμναστείς στον δικό σου χώρο, σε εξωτερικό χώρο όπως σε κάποιο γήπεδο, στην παραλία, σε κάποιο πάρκο  ή ακόμα και από το internet.

Πόσο συχνά να γυμνάζομαι ώστε να έχω αποτέλεσμα;

Η συχνότητα της προπόνησης πρέπει να είναι για έναν αρχάριο, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια ξεκινάει ένα τριήμερο πρόγραμμα προπόνησης το οποίο είναι και το βασικό πρόγραμμα για ένα καλό αποτέλεσμα.

Τι διατροφή χρειάζεται;

Η διατροφή πρέπει να είναι πλούσια σε βιταμίνες, υδατάνθρακες, πρωτεϊνες και ιχνοστοιχεία, ενώ πρέπει να αποφεύγονται τα λιπαρά και οι πρόχειρες τροφές. Με βάση τις ανάγκες σου ο Πάρης θα φτιάξει ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά για εσένα.

Πόσο θα κοστίσει;

Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν ώστε να μπορέσεις να δεις τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να γυμναστείς και να πετύχουμε τους στόχους σου και επίσης να κατανοήσεις την μέθοδο. Αν τελικά όντος σου αρέσει και θέλεις να γυμναστείς με τον Πάρη τότε η τιμή θα εξαρτηθεί απο τις ανάγκες σου, δηλαδή πόσες μέρες την εβδομάδα, πόσες ώρες και ανάλογα τις ασκήσεις και τους στόχους σου. Ο Πάρης θα σου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και εσύ θα επιλέξεις το καλύτερο πρόγραμμα για το σώμα σου αλλά και την τσέπη σου. Επικοινώνησε με τον Πάρη για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για ειδικά προγράμματα και προσφορές.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω;

Έπρεπε να έχεις ξεκινήσει ήδη!!! Συμβουλεύσου τον Πάρη τώρα!   Επικοινωνία